Snelle levering alle merken hoogwaardige service

T: 050 - 549 52 80 | sales@masterturbo.nl | F: 050 - 549 52 85

Turbo schade

turbochargers Nederland importeur

Als een nieuwe turbo kort na montage defect raakt, dan wordt de oorzaak meestal gezocht in de kwaliteit van de turbo. Bij een gerevisieerde turbo wordt veelal gedacht aan een onjuist uitgevoerde turborevisie. Hieronder enkele mogelijke oorzaken van turbo schade's.

vreemde voorwerpen

Masterturbo

Schade aan het turbinewiel kan onstaan doordat vreemde delen met hoge snelheid in de turbo komen. Bij deze delen kan men denken aan bijvoorbeeld een (deels) afgebroken klep die via het uitlaatspruitstuk in de turbo wordt geblazen. Het gevolg van deze schade is onbalans.

Olie smering turbo

Door een blokkade in de olie toevoer ontstaat er een storing in de oliefilm. Gevolg hiervan is dat metaal met metaal in aanraking komt, met als resultaat slijtage van het turbolager en te hoge temperatuur van de turbo.

Page 1 of 2 2 1

Schade foto's

turbo schade turbo schade turbo schade turbo schade

Schade analyse

Bij Masterturbo kan een schade analyse worden gemaakt van de turbo. Deze turbo hoeft hiervoor niet bij Masterturbo gekocht te zijn. Ook eerste montage turbo's en turbo's welke zijn geleverd cq gereviseerd door derden kunnen worden aangeboden voor een uitgebreide analyse. U ontvangt vervolgens een rapport met heldere tekst en foto's. Mochten er toch nog vragen zijn dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met Masterturbo.

Contact

Tel. 050 - 549 52 80
Fax. 050 - 549 52 85

Masterturbo
Rigaweg 9
NL-9723 TE Groningen

sales@masterturbo.nl
+31 (0)50 549 52 80