Snelle levering alle merken hoogwaardige service

T: 050 - 549 52 80 | sales@masterturbo.nl | F: 050 - 549 52 85

Performance en te hoge temperaturen

turboschade analyse

Elke turbo is ontworpen en gemaakt volgens de specificaties van de motor fabrikant. Onderhouds problemen, storingen in de motor of het ongeautoriseerd opvoeren/ tunen van de motor, kunnen er voor zorgen dat de turbo buiten het bereik van het maximale toerental moet opereren. Met als gevolg schade aan turbinehuis en/ of turbinewiel.

olie vervuiling

turbo lagerschade

Turbo lagerschade kan ontstaan door verlengde interval van het olieverversen en/ of slecht onderhoud. Ook kan de lagerschade ontstaan door metaaldeeltjes welke zijn achtergebleven in de olie na een (deel)revisie aan de motor.

Turbo schade voorkomen

Om schade aan een nieuwe nieuwe turbo of gereviseerde turbo te voorkomen is het volgen van de juiste montage procedure erg belangrijk. Bij elke turbo ontvangt u derhalve duidelijke instructies en tips. Tevens leveren we de juiste pakkingen mee voor vakundige montage van de turbo.

Page 2 of 2 2 1

Schade foto's

turbo schade turbo schade turbo schade turbo schade

Schade analyse

Bij Masterturbo kan een schade analyse worden gemaakt van de turbo. Deze turbo hoeft hiervoor niet bij Masterturbo gekocht te zijn. Ook eerste montage turbo's en turbo's welke zijn geleverd cq gereviseerd door derden kunnen worden aangeboden voor een uitgebreide analyse. U ontvangt vervolgens een rapport met heldere tekst en foto's. Mochten er toch nog vragen zijn dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met Masterturbo.

Contact

Tel. 050 - 549 52 80
Fax. 050 - 549 52 85

Masterturbo
Rigaweg 9
NL-9723 TE Groningen

sales@masterturbo.nl
+31 (0)50 549 52 80